Programmeren van software

PLC-software

Bij elk nieuw project starten we met een functionele analyse. We bekijken m.a.w. de bestaande situatie en we gaan na wat de doelstelling is van het automatisatieproject. De kunst van het snel en efficiënt ontwikkelen van software zit hem in een duidelijke, methodische en gestructureerde werkwijze. Door de jaren heen hebben wij een model ontwikkeld dat gebruik maakt van objecten en dit objectgeoriënteerd programmeren maakt onze software betrouwbaar en gestructureerd. Wij beperken ons daarbij niet tot een bepaald PLC- of visualisatiesysteem, maar kiezen samen met u het ideale systeem voor uw toepassing.

HMI-software

We  proberen de bedieningspanelen van de installatie altijd zoveel mogelijk grafisch voor te stellen. Zo kan de operator de werking eenvoudig visueel volgen en optredende storingen snel lokaliseren. Dit kan zowel op een touchpanel van Siemens, Beckhoff, Allen Bradley, ... als op een pc waarop dan een HMI Runtime applicatie wordt geplaatst, zoals WinCC flexible, …

 

Koppelingen (tussen PLC en andere software)

Om uw bedrijf zo volledig mogelijk te automatiseren is het belangrijk dat de software met u mee denkt en kan communiceren met andere software, zoals ERP-systemen, productontwikkelingssoftware, planningsmodules of MS Excel. Op die manier kan u de prestaties van de machines op de voet volgen: van vitaal belang voor de registratie, output, verkoop, stock, transport, ... van uw producten.

Wij ontwikkelen graag deze koppeling voor u, volledig op maat van uw installatie en uw bedrijf.

We programmeren onder andere met deze merken:

  • Siemens
  • Beckhoff
  • Omron
  • Allen-Bradley
  • Rockwell automation